Изработка на уеб сайт цена от Web IT Solutions. Професионална изработка на сайт цена, Wordpress сайт цена. Изработка на уеб сайт София, Изработка на уеб сайт Варна, Изработка на уеб сайт Пловдив Изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация

Начало НовиниАнализиСъбитияЕМИ подпомага студенти на УНСС

Върни се назад

Назад

ЕМИ подпомага студенти на УНСС

ЕМИ подпомага студенти на УНСС

Институтът за енергиен мениджмънт дари сумата от 1700 лв. за награди на победителите от студентската научна конференция на Университета за национално и световно стопанство „Инфраструктурата: бизнес и комуникации“, която се проведе в началото на май. Сумата ще бъде разпределена за шест индивидуални награди по 200 лв. – за отделните специалности във факултет „Икономика на инфраструктурата“ – и един колективен приз от 500 лв.

От тази есен научното списание на факултет „Икономика на инфраструктурата“ ще бъде издавано съвместно с Института по енергиен мениджмънт. Съгласно подписаното споразумение за сътрудничеството институтът ще оказва съдействие с високо квалифицирани наши и чуждестранни лектори при провеждане на учебните занятия в новата магистърска специалност „Икономика на енергетиката“, която се разкрива през учебната 2011/2012 г. Ще бъдат подготвени и съвместни учебници и учебни помагала.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели: