Изработка на сайт Изработка на уеб сайт Изработка на уебсайт Изработка на сайтове Изработка на сайтове Варна Изработка на сайтове София Изработка на уеб сайт София Варна Пловдив SEO оптимизация сео оптимизация оптимизация за google оптимизация за търсачки курсове по немски език курсове по английски език
Изработка на уеб сайт Изработка на уебсайт Изработка на сайт Изработка на сайтове Изработка на сайтове Варна Изработка на сайтове София Изработка на уеб сайт София Варна Пловдив SEO оптимизация сео оптимизация оптимизация за google оптимизация за търсачки курсове по английски език курсове по немски език

Начало НовиниАнализиСъбитияЗа нас

Върни се назад

Назад

За нас

Институтът за енергиен мениджмънт (ЕMI) е неправителствена организация, която започва своята дейност през юни 2010. Мисията ѝ е да допринася за устойчивото развитие на българската енергетика и интеграцията ѝ по отношение на политиките, стратегическите насоки и механизми за насърчаване на енергийната трансформация на Европейския съюз. Подобряването на международното сътрудничество и взаимстването на международен опит цели въвеждането на утвърдени добри практики в България.

EMI в ролята си на институт за публична политика предлага иновативни идеи в сферата на енергетиката като представя изследвания, използвайки академичен подход. EMI предоставя неутрална платформа за контакти и информационен обмен като създава предпоставки за сътрудничество в мрежа и активно създава партньорства в различните сфери на дейността си. EMI допринася за повишаването на квалификацията както на експертите от сектора, така и на студентите. Подобряването на ориентацията на потребителите по енергийни теми и натрупването на публично познание по енергийни въпроси се осъществяват чрез предоставяне на достъпна информация. За целта EMI съдейства активно с медиите като отдава и съществено значение на многообразните съвременни форми на интернет комуникацията.

От март 2014 г. EMI е представител за България на най-голямата браншова асоциация на електроенергийната индустрия в Европа – EURELECTRIC.

Сподели: