Изработка на уеб сайт цена от Web IT Solutions. Професионална изработка на сайт цена, Wordpress сайт цена. Изработка на уеб сайт София, Изработка на уеб сайт Варна, Изработка на уеб сайт Пловдив Изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация

Начало НовиниАнализиСъбитияEurelectric Presidency Manifesto 2021: Making the Green Deal a reality with electrification

Върни се назад

Назад

Eurelectric Presidency Manifesto 2021: Making the Green Deal a reality with electrification

Eurelectric Presidency Manifesto 2021: Making the Green Deal a reality with electrification

Зелената сделка предлага страхотния шанс да променим играта за нашите европейски общества и уникална възможност за електроенергийната индустрия да увеличи своя принос за устойчивото развитие на нашите икономики и общности. Постигането на въглерод неутралност до 2050 г. и най-малко 55% намаляване на емисиите до 2030 г. изисква дълбока трансформация на нашата енергийна система и икономики, ускорявайки прехода от изкопаеми горива.

Като се вземат предвид разнородните отправни точки на държавите-членки, екипът на това председателство ще се съсредоточи върху поставянето на възобновяемата и нисковъглеродната електроенергия в основата на Европейската зелена сделка. Целта е да се подчертаят предимствата на електричеството за осигуряването на устойчив и рентабилен енергиен преход в държавите-членки на ЕС, от полза за всички бизнес и индивидуални потребители, като се създават работни места и се подкрепят общностите в тях по пътя към енергиен преход.

Вижте целия текст от източника тук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели: