Изработка на уеб сайт цена от Web IT Solutions. Професионална изработка на сайт цена, Wordpress сайт цена. Изработка на уеб сайт София, Изработка на уеб сайт Варна, Изработка на уеб сайт Пловдив Изработка на онлайн магазин и SEO оптимизация

Начало НовиниАнализиСъбитияTenneT търси иновации за справяне с претоварването на мрежата

Върни се назад

Назад

TenneT търси иновации за справяне с претоварването на мрежата

TenneT търси иновации за справяне с претоварването на мрежата

Бързото развитие на термопомпите, зарядните станции, новите бизнес области и инициативите за устойчивост на промишлеността водят до рязко нарастване на търсенето на капацитет на електроенергийната мрежа.

Съгласно съобщение на електропреносния оператор TenneT разширяването на електропреносната мрежа е в разгара си, но отнема много време, отчасти поради търсенето на подходящи места и дългите процедури за издаване на разрешителни. Ресурсите, изразяващи се в квалифициран персонал и оборудване за подготовка и извършване на цялата работа, също са ограничени.

Стартиране на Програма за отворени иновации

Преносният оператор TenneT участва в нидерландската програма за действие landelijk actieprogramma за ускоряване на инвестициите в мрежата и работа по решения за по-добро използване на мрежата. Успоредно с това TenneT активно търси още идеи за оптимизиране на използването на мрежата, за да може да свърже повече и по-бързо клиенти към преносната и разпределителната мрежа. Ето защо TenneT стартира „Програма за отворени иновации“.  В нея участниците могат да излязат с творчески предложения, които допринасят за оптималното използване на мрежата. Регионалните оператори на мрежи Alliander, Stedin и Enexis участват в тази програма.

За повече информация: тук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Сподели: